Friday, November 9, 2012

Birthday Boy

Last day of school for 2012. Next year we will become the senior in our school. Memang terasa lah keseniorannya. Kalau tak sebelum ni sampai tahap Form 5 je. Ah tak main lah. By the way today all of us were celebrating birthday boy who is Hafiz a.k.a Muharo a.k.a Linkin Park. Eh? *muntah hijau* hahaha. Maaflah english aku terabur tapi faham kan jelah. Time flies so fast. Erghhh -_-

Us without 'me' haha lulz.

Birthday boy. Mandi tepung satu badan. Nampak cun lah ;p

Kek ni sedaaapppp gilaaaa. Bertambah tambah aku dibuatnya. Btw kek ni function dia yang lain adalah mencalit kat muka orang.

Linkin Park potong kek lah. Eh sudi ke Linkin Park nak potong kek? Kahkahkah.

Me with Hafiz. Friends forever. Sumpah aku nak tergelak tengok muka kau do. Haha.

Hanis and Fanni.

Comelnya kami berduaaa. Hahaha aku ni suka sangat syok sendiri. Ah sukati lah.

Gambar tak banyak sangat sebab asyik kena baling dengan tepung. Habis kamera pun mandi tepung juga. Nasib tak kena baling telur. Kalau tak menangis lah aku jawabnya. See you guys next year. Enjoy the holiday. So tahun depan tahun last dan aku rasa macam nak..aduh emo lah pula. Ah sudah. And hope our results for STPM sem 1 will be da bomb. Aih cirit betul lah nak berspeaking. Nak buat ayat pun tunggang terbalik. Till we meet again. Good bye!

2 comments:

Muharo Hafizz said...

hahaha seronok ek kome =P by da way tanks for da celebration,i'll will remember it forever

Bobo Dawson said...

hehehe :p welcome