Sunday, June 2, 2013

Holiday Part 1

Last Khamis gua dengan family gua pergi Kuala Lumpur. Pergi sebab ayah aku nak beli buku. Tengok-tengok satu rombongan ikut nak buat macam mana. Maaf harini baru gua sempat nak update memandangkan lappy gua sendiri pun adik gua yang guna. That's why susah nak curi masa update blog kahkah. Gengster betul aku bahasakan diri ni "gua" Alang-alang dah ada kat sana, kitaorang planning nak pergi Planeterium Negara dan KL Bird Park. Berapa banyak kali entah sesat jalan tak jumpa-jumpa tempatnya. Ini gara-gara pasal aku sebab nak cari tandas kat area KL tu haa wakakah. Punca coolblog yang buatkan aku minum tak henti-henti.

Ada apa kat Planeterium Negara?

Di sini juga membekalkan khidmat tunggang kuda. 

Angin sepoi-sepoi membuatkan tudung aku tak keruan kahkah.

Ini aku tak tau apa nama dia.

Ala-ala periodic table. Lama dah aku tinggal kimia. Entah ingat ke tak lagi.

Famous amos aku jadinya masuk dalam paper wakakah.

Me with adik.

Me with adik part 2.

Panorama dari tingkat atas. 

Umi tengah teropong apa tah. And I wish I want that thing. Berguna 100% kalau nak skodeng intai orang kahkah.

Kalian-kalian sekalian.

My umi is so so so sporting double much huhu.

Enjin roket viking.

Tandas kat angkasa. Cute right? Dia sedut guna vacuum. Kuat pula tu hahahah.

 Tahukah anda? Tandas angkasa blabla?

Me in sut tidur angkasa. Tak boleh bayang macam mana tidur berdiri :O

Nabila.

Rangka dalam Kapsul Soyuz.

Antara eksperimen biologi yang dijalankan di angkasa.

Antara angkasawan dari serata negara yang berjaya.

No caption. Testing.

On my way to go home. Aku rasa berat aku hilang berapa kilo gara-gara tangga ni punya pasal -_-

Me with ayah and umi.

Sweet couple. Hahahahahaha k.

Family.

With Nabila.

KL Bird Park.

Ini burung apa? Burung apa? Burung...

Waterfall. Bangau. Aku rasa memang bangau -_-

Tak banyak gambar aku ambil kat KL Bird Park sebab dah penat sangat. Jalan kaki tak henti-henti. Ingat lepas tu nak singgah Masjid Negara tapi entah macam ada event je kat situ. Last-last jalan terus singgah kat Sg. Buloh. Enough for today. And wait for next entry. Cuti ni berjalan je aku hahaha. Tak sabar nak jalan-jalan cuci mata esok for 3 days 2 nights ahaks >.< nak tau tempat dia kenalah tunggu next entry kahkah. Surprise tak boleh bagitau ler. Hahaha kkbai.

2 comments:

nazzoro said...

comelnya adik kau nabila tu :O kahkah . bestnya holiday -_______-''

Bobo Dawson said...

kahkah jeles :O bicth jeles lah wuhuuu