Thursday, January 19, 2012

Ketahui Jantina Laptop Anda


Hari ni aku nak kongsi dengan korang semua bagaimana nak tahu jantina laptop masing-masing . Aku dah try dah . Laptop aku jantan , hahaha lawak gila . Nak tahu ikut step kat bawah ni .

 Buka notepad masing-masing .

 Kemudian , copy code yang ada kat bawah ni dan pastekan dalam notepad tuh .
CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"
 Savekan notepad tersebut kepada file name ; love u.vbs . Eh wait-wait belum habis lagi . Ada nampak tak Save As ? Tukarkan text document kepada all files .

 Close notepad korang bila dah selesai . Pergi balik tempat notepad korang save then tekan click . Korang akan dengar perkataan "iloveyou" .

Kalau suara tu garau-garau , jantan la tu . Comel-comel pulak betina , huahuahua .

p/s boleh tukar perkataan "iloveyou" kepada perkataan yg korang suka . Dia sebut juga :)

Credit ; Syamira 

2 comments:

Hai aieQa said...

heee , lappy sye perempuan lol . comel gila :P

Bobo Dawson said...

hihi jealousnya saya , saya punya lelaki tau . haha